latinica  ћирилица
18/01/2017 |  09:46 ⇒ 10:11 | Аутор: РТРС

Ухапшена осумњичена за крађу у Бањалуци

Центар јавне безбједности Бања Лука се захваљује медијима и грађанима који су доставили корисне информације, на основу којих је истог дана када је објављена фотографија, идентификована женска особа која је извршила кривично дјело „Крађа“ дана 23.11.2016. године у Бањој Луци у улици Браће Подгорника бб, у кругу аутобуске станице.
Крадљивица - Фото: РТРС
КрадљивицаФото: РТРС

Лице С.Г.(1961) из Бања Луке је лишено слободе, а на основу даљег оперативног рада полицијских службеника Полицијске станице Бања Лука-Лазарево, пронађени су и отуђени предмети, торба са новачником, личним документима оштећене и дио новца.

Дежурни окружни јавни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, наложио је да се у редовној процедури достави изјештај против осумњичене за наведено кривично дјело, а полицијски службеници настављају предузимање потребних мјера и радњи у циљу документовања наведеног и утврђивања да ли се осумњичена може довести у везу и са другим кривичним дјелима.

Кроз наведени догађај и поступање истакнут је значај међусобне сарадње и повјерења између представника медија, грађана и полиције, што је од изузетне важности у превенцији, идентификацији и рјешавању безбједносних проблема.