latinica  ћирилица
17/01/2017 |  11:06 ⇒ 11:11 | Аутор: РТРС

Вуди Харелсон снима први филм "уживо" у историји

Први Хичкоков филм у Техниколору је "Конопац" (1948) и монтиран је тако да изгледа као да је све један кадар, мађарски редитељ Бела Тар је 30 година касније снимио "Магбет" заиста из једног кадра, а Вуди Харелсон сада жели да оде корак даље.

Након низа филмова из 21. вијека у којима су редитељи цијело дјело дугог метра снимали одједном (посебно је упечатљив "Руски ковчег"), чувени глумац жели да то уради без шансе за поправни.

Његов филм "Изгубљен у Лондону УЖИВО" (Lost in London LIVE) ће бити сниман у петак, али ће истовремено бити емитован у више од 550 биоскопа широм САД.

Прича је базирана на ужасној ноћи коју је заиста проживио у Лондону и у којој је ухапшен, а у питању је комбинација драме и комедије.

Харелсон каже да посао уопште није лак.

- Неко ме је питао да ли ће послије овога више људи покушати исто. Мој одговор је "не", ако прије тога буду разговарали са мном. Ово је стварно напорно - рекао је Харелсон.

Осим њега, у филму глуме музичар Вили Нелсон и Харелсонов велики пријатељ глумац Овен Вилсон, који му је помогао и око сценарија.

Извор: Агенције