latinica  ћирилица
06/01/2017 |  20:10 ⇒ 20:52 | Аутор: РТРС

Спреман богат Божићни програм на РТРС (ВИДЕО)

Радост Божића подијелите уз наш сутрашњи божићни програм. Традиција, обичаји и музика унијеће весеље у ваш дом.
Божићни програм на РТРС - Фото: РТРС
Божићни програм на РТРСФото: РТРС

Ред пјесме, ред игре, ред традиције и обичаја, понудиће вам "Божић у Српској" традиционални Божићни програм Радио-телевизије Републике Српске.

Више од 300 учесника снимано је на сцени Великог студија наше куће. Живо и весело, у духу најрадоснијег хришћанског празника.

"Традиција каже да на Божић треба да се почне нешто ново. Око 300 људи на сцени је било- провеселили смо се. Вјерујем да ћемо то и пренијети на наше гледаоце", каже Срђан Радановић, главни уредник забавног програма РТРС.

Сања Ђорђевић, Катарина Живковић, Цеца Видовић, Мира Медан, Бојан Чикић, Јандрино јато, етно и пјевачке групе, уз културно-умјетничка друштва донијеће пјесму и игру у домове широм Српске.

"Мени је задовољство да сам дошла овдје да снимим овај дивни програм", рекла је Сања Ђорђевић, а Свјетлана Видовић додаје: "Па, ја остајем вјерна, у свом стилу и традицији, у сваком свом појављивању. Покушаћу да пјевам неке нове пјесме које су у духу традиције , као што су Вратићу се опет тамо , каранфиле успомено стара".

Валентина Милекић из етно групе Траг каже: "Извешћемо пјесме са 1. и 2. албума , али и неке које ће се наћи на нашем 3.албуму".

Сутра, на најрадоснији хришћански празник од 12 часова и 30 минута пратите наш "Божић у Српској".

 Уживајте у миру, радости и породичном благостању.