latinica  ћирилица
06/01/2017 |  14:29 ⇒ 14:53 | Аутор: РТРС

СНСД Лакташи: Подијељено више од 100 пакетића за дјецу

Представници Рејонског одбора СНСД-а Трн данас су подијелили више од 100 пакетића за дјецу у овој мјесној заједници у општини Лакташи.
Лакташи - представници Рејонског одбора СНСД-а подијелили пакетиће - Фото: СРНА
Лакташи - представници Рејонског одбора СНСД-а подијелили пакетићеФото: СРНА

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Лакташи Божидар Ивановић рекао је Срни да СНСД већ традиционално организује подјелу пакетића за дјецу.

"Идеја је била да пакетиће првенствено дамо дјеци из социјално угрожених породица, али се појавио велики број људи добре воље који су донирали пакетиће, због чега смо били у могућности да их подијелимо више од 100", навео је Ивановић.

Одборник СНСД-а у Скупштини општине Лакташи Драгана Вулин рекла је Срни да је за дјецу организован забавно-музички програм, у чему су им помогли аниматор Звонко Бобан и Дједа Мраз.

"Ово је мали знак пажње за дјецу, али им то много значи и залагаћемо се да и наредних година организујемо овакве манифестације", истакла је Вулинова.

Члан Савјета мјесне заједнице Трн Веселко Ђаковић рекао је да је ове године успјешно организована додјела пакетића за дјецу из ове мјесне заједнице.

"Ово је традиционална манифестација у склопу прославе Божића и Дана Републике Српске која уназад пет до шест година окупља све већи број дјеце и њихових родитеља", рекао је Ђаковић Срни.

Извор: Срна