latinica  ћирилица
27/12/2016 |  09:05 ⇒ 16:07 | Аутор: РТРС

Невјероватне понуде на и-Беју: Нови Зеланд, папин голф, коса Бритни Спирс...

Неки људи воле да купују ствари које се нуде преко и-Беју, а ту се заиста могу наћи веома необичне и јединствене понуде.
Папин голф на аукцији на eBay-у - Фото: Screenshot
Папин голф на аукцији на eBay-уФото: Screenshot

Супарништво између Новог Зеланда и Аустралије достигло је врхунац када је један Аустралијанац поставио на ову мрежу аукцију "нежељеног" Новог Зеланда. Прије него је обрисао овај оглас, његова вриједност на аукцији достигла је 3.000 долара.

На аукцији на и-Беју у понуди је био и Фолксваген голф који је некад био у власништву папе Бенедикта XVI, а продат је за 277.171 долара.

На и-Беју сте могли купити и косу Бритни Спирс. Бритни је 2007. године имала нервни слом када је у једном калифорнијском салону обријала главу. Власник фризерског салона је касније продавао њену косу за милион долара.

Једна од најневјероватнијих ствари које су се продавале је вода Елвиса Прислија.

Пластична чаша с малом количином воде коју Присли није попио током наступа у Сјеверној Каролини 1977. године продата је 2008. године за 445 долара.

Гумена паткица која је опсједнута злим силама се такође нашла на и-Беј понуди, а упркос "демонским силама" које су је обузеле продата је за 100 долара.

Извор: Танјуг