latinica  ћирилица
05/10/2016 |  12:46 ⇒ 12:51 | Аутор: РТРС

Беба са необичном фризуром постала хит на интернету (ВИДЕО)

Видеоснимак дјечака старог само два мјесеца одушевио је свјетску јавност, а друштвене мреже препуне су коментара о необичној фризури малог Џуниора.
Беба са необичном фризуром (Фото: Mirrorpix) -
Беба са необичном фризуром (Фото: Mirrorpix)

Бројни свјетски медији пренијели су у својим програмима видеоснимак на којем се налази дјечак којем мајка суши косу. Оно што малог Џуниора разликује од већине његових вршњака јесте крајње необична фризура.

Његова мајка каже да због његовог изгледа седмична куповина у супермаркету умјесто уобичајених 40 минута траје скоро два сата  јер је бројни људи непрестално заустављају како би га видјели. Да би то спријечила, мајка му на главу ставља капу, али је он не подноси и стално због тога плаче, пише Дејли мејл.

Мајка Челси Нун (32), фризерка из Брајтона у Енглеској, рекла је да је Џуниор имао велику косу већ по самом рођењу. Медицински радници у породилишту рекли су јој да ће му коса отпасти, као што то обично бива код беба. Али, није и истиче да је схватила колику косу има њен син тек када га је први пут окупала.

Многи који су погледали видео су остали зачуђени Џуниоровом дужином косе, али су сви сложни у томе да је ријеч о фризури која му одлично стоји.