latinica  ћирилица
29/06/2016 |  13:50 ⇒ 14:30 | Аутор: РТРС

Лукијан Ивановић промовисао нови спот и сингл "Пред Богом ти се кунем" (ФОТО/ ВИДЕО)

"Пред Богом ти се кунем", назив је новог сингла младог бањалучког кантаутора Лукијана Ивановића, за који је снимљен спот, а чија промоција је уприличена данас у Бањалуци.
Промоција новог спота и сингла Лукијана Ивановића - Фото: РТРС
Промоција новог спота и сингла Лукијана ИвановићаФото: РТРС

Бројни представници медија, након премијерног слушања сингла, али и гледања спота, имали су само позитивне коментаре, како за Лукијанов вокал, тако и за љубавну видео причу која прати сингл.

Ово је само почетак, јер би албум који ће носити назив "Свој сам" ускоро требало да буде објављан у издању Радио-телевизије Републике Српске.

- Прије нешто више од пола година потписали смо уговор о сарадњи и већ имамо први резултат- данашњу промоцију. Овим смо још једном показали да као кућа подржавамо младе талентоване умјетнике и обогатили своју музичку продукцију - истакао је овом приликом генерални директор РТРС-а Драшко Милиновић.

Драшко Милиновић, генерални директор РТРС-а на промоцији спота и сингла Лукијана Ивановића

Не скривајући задовољство, Лукијан Ивановић је рекао да је с нестрпљењем чекао објаву сингла и спота. Као што је то био случај са његовим досадашњим сингловима "Свој сам" и "Хајде воли ме", и овога пута се ради о ауторском дјелу.

- Вриједно сам радио на свим пјесмама за свој албум првенац, а свакој појединачно посветио сам много пажње и времена. Морам да истакнем сараднике које сам имао на овом синглу: Милош Рогановић и Душан Алагић. Презадовољан сам реакцијама након данашње премијере и надам се да ћу са овом пјесмом многима да уљепшам љето које је тек почело - рекао је Лукијан.

Захваљујући се РТРС-у на подршци, Лукијан је најавио да ће и албум првенац ускоро бити објављен, не откривајући више детаља.

Како потиче из јавности добро познате музичке и мултиталентоване породице, Лукијану је у првом реду имао родитељску подршку, као модератор догађаја придружила му се млађа сестра Кристина, док је најозбиљнију улогу- комплетну продукцију спота имао старији брат Немања. Иза видео остварења потписан је Лунема студио, а овом приликом сазнали смо да су браћа Ивановић покренули своју продукцију и да је ово први већи пројекат који су реализовали.

Промоција новог спота и сингла Лукијана Ивановића (Фото: РТРС)

Осим похвала за режију и монтажу, од присутних на промоцији, посебне похвале добила је и Тијана Марковић која се осим Лукијана, појављује у споту.

Док је трајала промоција за представнике медија, у програму Радио-телевизије Републике Српске премијерно је емитован спот. Истовремено портал Курир је имао премијеру спота онлајн.