latinica  ћирилица
29/06/2016 |  08:15 ⇒ 09:34 | Аутор: РТРС

Све је спремно за трећи ОК Фест (ВИДЕО)

Све је спремно за треће издање ОК Феста- фестивала за младе који се одржава у чаробном амбијенту природе Националног Парка Сутјеска.
Ок Фест - Фото: РТРС
Ок ФестФото: РТРС

Ова фестивалска авантура резултат је ентузијазма и љубави према природним богатствима НП Сутјеска те као таква, и ове године, наставља свој живот са јасним циљем - "оживјети" НП Сутјеска те вратити младе генерације из цијелог региона у овај фантастични природни амбијент управо, добрим програмским садржајем и позитивном енергијом.

Уколико још нисте уплатили ваше мјесто у ОК кампу, не брините нисте закаснили, мјеста још има и моћи ћете га уплатити на лицу мјеста по доласку на Тјентиште. ОК камп се отвара у четвртак 30.6. од 09:00 часова.

Фестивал се одржава 1.2 и 3. јула, а и ове године наступиће велике регионалне звијезде:

1. јули: Бабе – Влатко Стефановски Трио – Лајбах

2. јули: Who See – Коља и гробовласници – Бајага и инструктори

3. јули: Едо Маајка – Kultur Shock – Viva Vox.

Наравно, као и увијек набоља забава резервисана је за ОК камп и ОК стејџ на којем ће наступити: ЗАА, Дјечаци; Артан Лили; Стерео Банана. Након завршетка програма на "мејн стејџу" забава се наставља на ОК стејџу ОК кампа, гдје ће публику до раних јутарњих часова забављати DJ Kawair (Мика/СОПОТ), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) и DJ Coyote (Eyesburn).

Од ове године публика на ОК Фесту моћи ће се опустити уз звуке џеза и класичне музике на "Релакс стејџу". Наиме, љубитељи доброг звука имаће прилику да уживају 1. јула уз Флутете и Либертанго, 2. јула уз Jazz Poesy Cabaret и Bambus, 3. јула уз Combine Quartet и East Time.

Ловефест и ОК Фест настављају заједничку партнерску сарадњу и ове године, желећи и настојећи да окупе и уједине младе људе из цијелог региона кроз музику, дружење и камп. ОК Фест и ове године наставља са партнерском и пријатељском сарадњом са Операцијом кино и Сарајево филм фестивалом, са којима ћемо заједно током ОК фест-а, у фантастичном амбијенту љетњег кина на Тјентишту свим учесницима омогућити уживање у свјетским, европским и регионалним филмским остварењима. Заједничком сарадњом обогатићемо програм "синема зоне" ОК Феста и створити сјајан угођај и амбијент за све љубитеље филмског платна.

Придружите нам се ове године на ОК Фесту и уживајте три дана у најбољој забави и још једној тродневној ОК авантури!

Пријатељ овогодишњег ОК феста који нас 1. 2 и 3. јула прати на Тјентишту је компанија м:тел.