latinica  ћирилица
26/05/2016 |  17:35 | Аутор: ТАНЈУГ

Радоњић: Очекује нас тешка серија против Меге

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је данас да његов тим очекује веома тешка серија против екипе Мега Лекса, која се додатно појачала за Суперлигу.
Дејан Радоњић (Фото: MN Press) -
Дејан Радоњић (Фото: MN Press)

“Екипа Мега Лекса има фантастичну сезону, сјајне резултате и освојен трофеј. Добро се знамо, играли смо и финале АБА лиге, у међувремену су и ојачали састав, стигли су им нови играчи, чиме су подигли квалитет тима. Добили су на искуству у спољној линији тима, уз талентоване играче, чека нас још тежа серија него у финалу АБА лиге", рекао је Радоњић за клупски сајт и нагласио да црвено-бијели морају максимално сконцентрисано да уђу у први дуел.

"Свјесни смо свих чињеница о квалитету Мега Лекса, и морамо да будемо јако, јако добри у првој утакмици, која нам је у првом плану и само смо на њу сконцентрисани", рекао је стратег Звезде и позвао навијаче да пруже подршку тиму.

“Није потребно да истичем колико нам подршка навијача на трибинама значи. Зато позивам све наше присталице да дођу у петак у дворану “Александар Николић", испуне трибине, и помогну нам да дођемо до тријумфа јер нам је њихово присуство јако важно", закључио је Радоњић.

Прва утакмица полуфиналне серије Суперлиге Србије између Црвене звезде и Мега Лекса, на програму је сутра од 19 сати у хали "Александар Николић".