latinica  ћирилица
25/05/2016 |  21:27 ⇒ 21:38 | Аутор: vecernjenovosti

Тенком до вјереничког прстена!

Необична просидба из далеког Либана главна је тема ових дана у Куршумлији, али и хит на Фејсбуку.
Необична просидба (Фото: Фејсбук) -
Необична просидба (Фото: Фејсбук)

Александар Филиповић (31), припадник Војске Србије, који је тренутно са колегама у мировној мисији у Либану, запросио је своју дугогодишњу дјевојку, Сунчицу Ивановић (33) поруком исписаном на три велика паноа: "Сунчице, удај се за мене".

- Када сам ушла на "фејс" да видим, да ли ми је стигла нека порука, угледала сам необичну фотографију - прича Сунчица, која у први мах није знала како да реагује. - У очи ми је прво "упао" натпис са постављеним питањем, а тек послије његове колеге које држе три паноа, као и Александар који стоји испред њих.

Каже да је била у шоку, поготово јер не воли да се експонира, и додаје да се "освијестила" тек када су људи на улици почели да јој прилазе и честитају...

- Када сам се мало прибрала, почела да читам коментаре који су брзо услиједили, а било је и много питања шта је са мојим одговором. Тек када се огласио Александров брат Филип и упитао ме шта ћу да кажем, услиједио је мој одговор: "Наравно да сам рекла да" - наставља причу Сунчица.

Првобитни шок замијениле су сузе радоснице, а потом и честитке чланова породице, као смијех због шаљивих коментара на Фејсбуку.

- Е па, Сунце, овај те стварно воли када се свега овога досјетио - препричава једну од порука Сунчица, која каже да су њени пријатељи у једном тренутку заједно са њом плакали од среће.

- Требало ми је два дана да се смирим, односно схватим да је све то истина. Али и ја сам се потом нашалила узвративши поруком његовим друговима, којима сам поручила да би можда било боље да су се потрудили да ми пронађу неки посао него што су помагали мом момку да изведе ову несвакидашњу просидбу.