latinica  ћирилица
01/04/2016 |  15:12 ⇒ 21:50 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанији и у прва три мјесеца ове године (ВИДЕО)

Радио-телевизија Републике Српске најгледанија је у Српској. То потврђују подаци Агенције Нилсен. Наш програм био је најгледанији у марту и у прва три мјесеца ове године.
РТРС - Фото: РТРС
РТРСФото: РТРС

Вјеровали сте нашим информативним емисијама. Од десет најгледанијих у мјесецу иза нас, осам је производ наше медијске куће.

 

Март – још један мјесец у којем сте били уз наш програм. Да сте повјерење поклонили садржајима РТРС-а потврђују подаци Нилсена да је њихов удио у Српској био 17,14.

И не само то. Наш програм с удјелом у гледаности од 15,95 најгледанији је у Републици Српској од почетка године до данас.

Вјерујете нашим новинарима и уредницима који вас у 19 и 30 свакодневно информишу о домаћим и иностраним актуелностима. То показује податак да је најгледанија информативна емисија у овој години наш Дневник 2 с рејтингом 16,26.

По гледаности су се, у марту, издвојили и садржаји које је припремила редакција забавног програма, као и актуелности са спортских терена.

Радио-телелизија Републике Српске добро је позиционирана и када се анализира гледаност свих телевизија у Босни и Херцеговини у 2016. години. Ту заузимамо четврту позицију. Ако се погледа редосљед телевизија из Републике Српске – на првој смо позицији и то сва три мјесеца у 2016.

И током 31. мартовског дана били смо најгледанија телевизија из Републике Српске у БиХ.

Хвала за повјерење!