latinica  ћирилица
01/04/2016 |  13:10 | Аутор: Агенције

Разбјеснио се када је пронашао новац испод јастука у хотелу

Кинез Лу Ганг је при напуштању своје хотелске собе погледао испод јастука и пронашао око 1.600 евра. Већина гостију би се радовала да пронађу ту своту новца испод јастука, али је Лу био веома бјесан.
Хотелска соба у којој је боравио Лу (Фото: qunar.com) -
Хотелска соба у којој је боравио Лу (Фото: qunar.com)

Док се спремао да напусти хотел, Лу Ганг је паковао ствари, а онда је, приликом посљедње провјере собе да нешто није заборавио, пронашао 10.000 јуана (што је око 1.600 евра). Особљу хотела је бјесно рекао да је узнемирен због њиховог немара, јер сматра да то значи да хотелско особље уопште не чисти собе на исправан начин.

У хотел је позвана полиција која је преузела новац, а хотелско особље је изјавило како мисле да новац припада бившем госту.

Хотелска соба (Фото: CEN)

„Новац није био мој, а био је испод јастука на којем сам спавао. Очито да чистачице не раде добро свој посао. Нису промјенилe јастучницу у овом случају. На површини је све изгледало у реду, али ко може да ми гарантује да је кревет спремљен по хигијенским стандардима? Зар није свакодневна рутина хотела да спремају кревет?“, упитао је Ганг.

Лу је добио похвалу особља и полиције, али умјесто среће осјећао је немир због бриге око тога на колико је прљавој постељини спавао.