latinica  ћирилица
02/03/2016 |  15:16 ⇒ 03/03/2016 | 15:42 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанијa и у фебруару (ВИДЕО/ФОТО)

Радио-телевизија Републике Српске и у фебруару је била најгледанија телевизија у Српској. Према подацима агенције Нилсен, најгледанија смо телевизија из Републике Српске на нивоу БиХ.
РТРС - РТВ дом - Фото: РТРС
РТРС - РТВ домФото: РТРС

Њихови подаци кажу - наш Дневник 2 суверени је владар термином у 19.30 и најгледанија информативна емисија у Српској. Одмах иза Дневника су и остале дневне и седмичне информативне емисије. 

Наш програм – ваше повјерење. И у фебруару највише сте вјеровали Радио-телевизији Републике Српске. Према подацима Нилсена, РТРС је најбоља телевизија из Републике Српске и на нивоу БиХ. То недвосмислено потврђује податак агенције Нилсен према којој је удио гледаности наше телевизије 14.62 одсто.

Да једном стечено повјерење остаје, потврђује и податак да сте најактуелније информације из земље и свијета и у фебруару пратили у нашем Дневнику 2. Доказ за то је и рејтинг од 15,61 одсто и највиши удио у гледаности од 27,86 одсто.

Фото: РТРС

Фото: РТРС

Да вам највише прија буђење уз наш Јутарњи програм потврђују подаци да је удио у гледаности нашег програма у ране часове већи од 25 одсто.

Вјеровали сте и нашим осталим информативним емисијама. Конференција предсједника Српске Милорада Додика и премијера Србије Александра Вучића најгледанија је у фебруару. Слиједе је пренос конференције за новинаре предсједника Републике, Политички магазин Печат, Српска данас, Аспект, Протокол, Сноп, Бањалучка панорама, Људовање и друге емисије.

Гледаношћу су се издвојили и други садржаји – репортаже, интервјуи, документарни филмови.

Да је еуфорија највећа уз спортске садржаје наше телевизије потврђују подаци да сте преносе најважнијих спортских утакмица најрадије гледали на нашем програму. Посебно се издвајају актуелности са фудбалских терена, али за њима не заостају ни преноси регионалне кошаркашке АБА лиге.

Хвала вам за повјерење!