latinica  ћирилица
29/02/2016 |  21:31 | Аутор: Агенције

Шта открива боја очију?

Облик и величина очију могу много да открију о човјеку, а један од фактора је и њихова боја.
Поглед - Фото: илустрација
ПогледФото: илустрација

За очи кажу да су огледало душе, па се слободно загледајте у њих уколико желите да "допрете" до неке особе. Облик и величина могу много да открију о човјеку, а један од фактора је и боја. Шта она говори о људима?

* Смеђа
Ако имате овакве очи, за вас важи да сте борац спреман на све изазове. Емотивни сте, љубазни, пријатни и комуникативни. С друге стране, умијете да будете темпераментни, па и импулсивни, због чега знате бурно да реагујете када сте љути или када вас неко озлоједи.

* Зелена
Уколико су ваше очи ове боје, ви сте енергични, авантуристичког и веома креативног духа. Добри сте говорници, интелигентни и осветољубиви. У љубави сте ватрени, магнетски привлачни за супротан пол и омиљени у друштву.

* Плава
За плавооке кажу да су младалачког духа, привлачни, духовити, спонтани и њежни. Идеал им је срећна породица, а у љубави се дају максимално и исто траже од партнера. Имају изражену моћ запажања.

* Тамнокестењаста
Ово је боја тајанствених људи, који се тешко отварају и друге привлаче управо због свог мистериозног погледа. Воле да се такмиче, борбени су, снажни. Сјајни су пријатељи и на њих увијек можете да се ослоните. Мана им је свађалачка природа.