latinica  ћирилица
04/02/2016 |  17:02 ⇒ 21:17 | Аутор: РТРС

Како је бити двојник Новака Ђоковића? (ВИДЕО)

Старо вјеровање каже да свако на овој планети има свог двојника, али мало ко за живота има прилику да упозна такву особу.
Ненад Чокован - Фото: РТРС
Ненад ЧокованФото: РТРС

Ипак, Ненаду Чоковану из Београда захваљујући нашој телевизији, а првенствено томе што невјероватно личи на тениског аса Новака Ђоковића, то је пошло за руком.

Један се бави тенисом. Други игра фудбал. Један је професионални спортиста - најбољи на свијету. Други је банкарски службеник. Обојици је надимак Ноле!

Ненад Чокован из Борче недавно је упознао Новака Ђоковића на снимању рекламе о славном тенисеру, у којој се појављује као двојник тениског аса.

- Он је рекао да је гледао неки прилог у вези мене и било му је баш симпатично, нашли смо се. Могу да кажем да је Новак један веома васпитан и феноменалан дечко као и што изгледа људима - каже Чокован.

И није то био једини пројекат од ког се Чокован могао обогатити.

- Имао сам доста понуда које баш и нисам хтио да прихватим јер појединци су хтјели да злоупотребе то што личимо - каже он.

Ненад, младић који је двије године старији од Нолета, такође воли спорт и рекреативно игра тенис, али му је највећа љубав ипак фудбал. Раније је причао како га на улици заустављају и траже му аутограм јер мисле да је Ђоковић.

- Ноле ме је питао је л` та популарност узела толико маха, ја сам рекао да јесте, што је он популарнији и бољи то је и мени популарност већа - каже ненад.

Чокован ради као банкарски службеник, па није искључено да ће га управо, породица Ђоковић једног дана ангажовати као личног банкара, јер сложићете се, велики новац је у игри.

Ненад додаје да га и клијенти зову Ноле.