latinica  ћирилица
12/01/2016 |  14:20 | Аутор: СРНА

УКЦ: Почело пресељење амбуланти на Јужно крило

На Поликлинику Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске /Јужно крило/ почело је пресељавање амбуланти из Централног медицинског блока и са локације у центру Бањалуке.
УКЦ Бањалука - Фото: РТРС
УКЦ БањалукаФото: РТРС

Са Клинике за унутрашње болести и Клинике за неурологију данас је почело пресељење интернистичке, ендокринолошке, реуматолошке, хематолошке, гастроентеролошке и нефролошке амбуланте, кабинета за ултразвук и за електроенцефалографију.

Специјалистичке и субспецијалистичке амбуланте Клинике за унутрашње болести пресељавају се са локације у центру града у Поликлинику на Паприковцу.

Јуче су у новим просторијама Поликлинике са радом почеле Пријемна интернистичка амбуланта и Пријемна неуролошка амбуланта.

Сутра ће са Клинике за неурологију почети пресељење Кабинета за евоциране потенцијале, а од 15. јануара са Клинике за унутрашње болести почеће пресељење хематолошке дневне болнице, изузев онколошке терапије, а са Клинике за неурологију кабинета за Електромионеурографију и специјалистичких амбуланти.

Од 18. јануара са Клинике за унутрашње болести почеће пресељење ендоскопских кабинета, а са Клинике за неурологију кабинета за ултразвук.

Завод за лабораторијску дијагностику пресељава се у потпуности из садашњих просторија у згради Матернитеа у нови простор на први спрат Поликлинике гдје почиње са радом од 17. јануара.