latinica  ћирилица
27/08/2015 |  09:14 | Аутор: Независне

Невјероватно село Џони Депа на продају (ФОТО)

Џони Деп продаје свој невјероватни посјед, односно његово приватно село у јужном дјелу Француске, које садржи више од 12 грађевина.
Џони Деп - Фото: ФОНЕТ
Џони ДепФото: ФОНЕТ

Цијена коју он тражи за овај посјед је 26 милиона долара, али, ипак вриједи сваке паре. У цијену су урачунати комади намјештаја, књиге, дискови, умјетничка дјела и бројни други приватни предмети овог цјењеног глумца. Парцела од 37 хектара која је још увијек у његовом посједу, купљена је 2001.године, а добила је и префињено реновирање, након што је декаде провела као напуштено мјесто.

Изгледа да је наш вољени Капетан Џек Спероу потрошио око 10 милиона на процес реновације овог посједа, који је изграђен употребом природног камена и дрвених греда, са крововима од теракоте. Ово имање има и сквер, гдје се налази и црква, коју је господин Џони претворио у кућу за госте, док је некадашња исповједаоница сада гардеробер.

Будући власници ће бити одушевљени чињеницом да се у склопу овог имања налази и ресторан са професионалном кухињом, као и вешерница и гаража, које изгледају као локалне продавнице. Интресантна ствар је чињеница да је Џони Деп сам радио декорацију овог простора, што објашњава мотиве Пирата са Кариба, са лобањама и шареним марамама.

Главна вила на овом посједу има скоро 500 м2 простора, са пет спаваћих соба и пет купатила, и одвојеним умјетничким студиом. Ту је и неколико колиба за потенцијалне госте, као и прекривени вагон опремљен купатилом и кухињом. Овдје постоји и два базена, као и теретана и скејт парк, а постоји и сасвим довољно простора за нека нова прилагођавања.