latinica  ћирилица
03/08/2015 |  16:36 | Аутор: РТРС

РТРС и у јулу најгледанији у Српској (ВИДЕО)

Програм Радио-телевизије Републике Српске и у јулу, био је најгледанији у Српској.
Гледаност - Мјесец јул - Фото: РТРС
Гледаност - Мјесец јулФото: РТРС

Најгледанија телевизија у мјесецу иза нас била је Радио-телевизија Републике Српске. Агенција Нилсен израчунала је да је удио наше медијске куће у гледаности био 19,11. Најгледанија смо телевизија из Српске у БиХ, испред ПИНК-а, БН-а, БХТ 1.

Наш дневник у 19.30 током прошлог мјесеца, али и од почетка године, био је најгледанија централна информативна емисија у Републици Српској. Према подацима агенције Нилсен, удио у гледаности Дневника 2 наше телевизије у јулу био је рекордних 34,16, рејтинг 11,45.

Током прошлог мјесеца највише сте вјеровали нашим информативним емисијама. Удио у гледаности Дневника 2 од 34,16 говори да је сваки трећи гледалац од 19.30 био уз наш програм. И подаци о рејтингу, говоре да је Дневник 2 био најгледанија централна информативна емисија.

По гледаности су се издвојиле и остале информативне емисије, дневне и седмичне. Велику гледаност биљежи Печат, Српска данас, а Интервју је био најгледанији.

И у претходних 31 дан будили сте се уз наш Јутарњи програм. Потврђује то и податак да је удио у гледаности нашег програма у раним јутарњим часовима био 27,76.

У програму наше телевизије изабрали сте и спортске садржаје. Највише сте пратили актуелности с најважнијег тениског турнира, Вимблдона. Током јула гледали сте и квалификације за Лигу првака и Свјетско првенство у ватерполу.


Хвала вам за повјерењу!