latinica  ћирилица
28/05/2015 |  12:58 | Аутор: Мондо

Зрилић: Борац ће добити условну лиценцу

Да ли ће Борац добити лиценцу за европска такмичења и Премијер лигу одлучиће Другостепена комисија Фудбалског савеза Босне и Херцеговине, која је засједала у сриједу.
Стадион ФК Борац - Фото: РТРС
Стадион ФК БорацФото: РТРС

Према незваничним информацијама челника бањалучког клуба, "црвено-плави" би требао добити условну лиценцу.

"Још увијек је то незванично све. Имам информацију да су нам дали лиценцу, наравно ограничену временски да измиримо нека дуговања, али нисмо још то написмено добили", рекао је у изјави за Мондо директор Борца Роберт Зрилић.

Према информацијама до којих је дошао Мондо, Борац је добио лиценцу, уз услов да до почетка јула измири сва дуговања.

Првостепена комисија није додијелила Борцу лиценцу због неисплаћених дуговања према неколико играча и према ФК Џаја, али Зрилић увјерава да су те обавезе ријешене.

"Ми имамо дуговања према седам-осам људи из претходног периода која смо дио по дио плаћали и споразумом репрограмирали и то морамо у наредна два мјесеца да измиримо. То су играчи Малетић, Максимовић, Билбија, Тривуновић, Радуловић и Марковић и тренери Вукеља и Петковић. Са свима њима су потписани репрограми 30. марта и тај репрограм још вриједи и нама су дали условну лиценцу да измиримо дуговања према њима до јула, не знам тачно, мислим до 15. јула. Посебан случај је Џаја. Ми смо добили позив за рочиште 8. јуна. О том ћемо причати ускоро на конференцији за новинаре", рекао је Зрилић.