latinica  ћирилица
25/05/2015 |  18:05 | Аутор: СРНА

Црна Гора-Србија: Јефтинији роминг за туристе

Роминг услуге између Црне Горе и Србије од 1. јуна биће јефтиније, што је веома значајно за све туристе који намјеравају овог љета да посјете Црну Гору, рекла је директор Националне туристичке организције Жељка Радак Кукавичић.

"Процес снижења роминг услуга је у току. И тај сегмент је врло интересантан за све који намјеравају да овог љета дођу и уживају у Црној Гори", рекла је она.

Црна Гора је представила разноврсну и богату туристичку понуду на "Београдском манифесту", који је протеклог викенда одржан у главном граду Србије, и владало је велико интересовање за црногорски штанд.

Најављујући добру сезону, Радакова је рекла да ове године туристе дочекују уређеније плаже, са разноврснијом и квалитетнијом понудом.

Према њеним ријечима, сигурно ће се добро провести и они који желе да само уживају у мору и купању, као и они који желе да други дио дана искористе за шетњу и посјету планинама и националним парковима.

"За све имамо различите понуде. И цијене су врло приступачне и различите, у шпицу сезоне већ од осам евра у приватном смјештају и од 30 евра у хотелима", истакла је она.