latinica  ћирилица
25/05/2015 |  11:52 | Аутор: РТРС

X Factor Adria: Такмичење напустио Никола Марјановић

Синоћ је на програму Радио-телевизије Републике Српске завршена још једна епизода популарног такмичења X Factor Adria.

Тема вечери била је Евровизија, те су нас финалисти почастили сјајним интерпретацијама највећих евровизијских хитова. На спектакурарној бини регионалног шоу програма видјели смо Тарика и Аднана, Милана Букилића, Катарину Нину Симић, 9Control, Николу Марјановића, Јелену Ђурић, Давида Темелкова и Антонија Крштофића, док ће друга половина финалиста наступати вечерас од 21.00 час.

Поједини такмичари одушевили су жири и публику моћним гласовима, а било је и оних који нису дали свој максимум.

Ипак, публика је дала посљедњи суд. Финалисти са најмањим бројем гласова били су, по мишљењу жирија потпуно незаслужено, талентовани пјевач јединственог гласа Никола Марјановић из Загреба и шармантни Црногорац Милан Букилић. Из такмичења је испао кандидат Никола Марјановић, који се против Милана борио у "пјесми спаса" и одлуком жирија изгубио.

Након испадања његовог финалисте, Масимо није крио разочарење:

"Изузетно ми је жао што је Никола испао. Он је сјајан извођач и мислим да је вечерас било много лошијих кандидата од њега. Прије свих Нина која вечерас није била на нивоу овог такмичења. Ово је доказ како некада глас народа није мјеродаван."

Тридесетседмогодишњи Никола искрено је рекао како се осјећа:

"Ја сам у овом такмичењу био због промоције и зато ми је криво што сам испао у овој фази јер је реклама јача што си ближи финалу, односно, веће интересовање медија. Занимљиво је да сам се баш вечерас први пут потпуно опустио на сцени. Иако је Жељко рекао да ме је грешка коју сам направио у тексту пореметила, било је потпуно супротно, само сам се насмијао самом
себи и наставио. Наставићу да се бавим музиком и нећу бити скроман, сматрам да сам један од најквалитетнијих извођача у цијелом региону. Ипак, сваки пут неко испадне и нећу плакати због тога, поготово што сам био свјестан да нећу побиједити, прије свега због година. Идемо даље, радујем се повратку кући и једва чекам да видим и изљубим своју дјевојку."

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria