latinica  ћирилица
08/05/2015 |  16:15 | Аутор: РТРС

Александру Ковач на снимању посјетили сестра и дечко

Судију X Factora Adria Александру Ковач у тренуцима снимања напете фазе такмичења “Куће судија“ посјетили су њена сестра Ања, која је велики поштовалац овог такмичења и студенткиња тв и филмске продукције и Александрин дугогодишњи музички сарадник и продуцент Роман Горшек.

Александра се у њиховом друштву опустила док су размјењивали утиске са снимања. Добро је познато да Александра и Роман сарађују већ 17 година, и да је Роман заслужан за музичку продукцију свих Александриних пјесама, као и оних које су заједно радили за највеће музичке звијезде региона.

Роман се ријетко може видјети у јавности, али је добро познато да је он Александрин човјек из сјенке, чије мишљење и савјете посебно поштује.

Подсјећамо, и ове недјеље од 21.00 на РТРС-у слиједи још једна епизода узбудљиве фазе такмичења “Куће судија“, када ћемо сазнати који кандидати из Тончијеве и Александрине групе настављају такмичење у емисијама уживо.

Александра нам открива како се осјећа: “Неће бити лако ни мени ни момцима, али сам сваком од њих рекла да је ово тек почетак њихове каријере и да ће имати моју пуну подршку и помоћ шта год да се деси. Тешко је изабрати три од шест врхунских извођача, који осим тога што су одлични пјевачи, имају све што је потребно да буду звијезде.

Ова фаза такмичења је врло стресна, јер се пјева пред само двоје људи, без публике и аплауза и они пјевачи који дају свој максимум у најтежем тренутку, под великим притиском, остану фокусирани и концентрисани, и уз све то пренесу емоцију коју осећају, су они који су спремни за лајв емисије!“

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria