latinica  ћирилица
29/04/2015 |  12:06 | Аутор: РТРС

Милица Лојић из Бањалуке наставља такмичење у X Factoru

Завршена је и друга фаза X Factora Adria под називом Bootcamp. Чланови жирија изабрали су по шест такмичара који иду у сљедећу фазу - Куће судија.

Након што је прошла, а затим избачена из шест најбољих женских вокала које је бирао Жељко Јоксимовић, симпатична Милица Лојић из Бањалуке ипак је прошла у наредну фазу такмичења, али захваљујући Тончију Хуљићу који је Милицу додао као четврту чланицу бенда "Анђелине".

"Ужасно је стресно сједити на оним столицама не знајући да ли си сигуран или не. И сама емисија за мене је била стрес, али други такмичари су ми помогли да се опоравим од свега тога", рекла је за "Независне новине" Милица Лојић.

Истакла је да је велику подршку добила од Масима и Тончија и много им је захвална јер су јој дали шансу да настави такмичење.
На питање да ли ће се снаћи у групи са три цуре, Милица самоувјерено истиче да је са дјевојкама постала изузетно добра и да проводе пуно времена заједно, што би на крају требало дати резултате.

"Ово је за мене једна нова авантура којој се јако радујем", завршила је Милица.

Из БиХ у даљи круг такмичења прошла је и сјајна Магдалена Богић из Јајца, која има само 16 година. Одлични Аднан Пацоли и Тарик Мулаомеровић из Сарајева, добро познати по beatboxu, такође су прошли даље, као и Амел Ћурић из Грачанице, који је поново одушевио жири.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria