latinica  ћирилица
29/04/2015 |  12:00 | Аутор: РТРС

Аутор пјесме "Тајно моја" одушевљен Темелковим извођењем

Такмичар X Factorа Адриа Давид Темелков добио позив од текстописца чувеног Тошетовог хита “Тајно моја“

Овогодишњи регионални шоу програм X Factor препун је талената, што доказује и случај шармантног фитнес тренера из Македоније Давида Темелкова који је својим гласом очарао цијели регион, укључујући и текстописца чувеног Тошетовог хита “Тајно Моја“ Огнена Неделковског.

Наиме, Давид је одмах послије емисије у којој се представио управо том пјесмом добио позив од Неделковског.

“Након емисије господин Неделковски ме је контактирао и упутио комплименте. Не могу вам описати колико сам срећан, будући да обожавам ту пјесму, а и Тоше ми је идол! Рекао ми је како би волио да пише пјесме за мене, што је велика част и надам се да ће се наша сарадња остварити. Пресрећан сам, ово је велика ствар за мене!“, каже Давид.

Контактирали смо и Огнена Неделковског, који је рекао да је за Давида чуо још кад је као дјечак пјевао на фестивалу "Златно славејче".

“Знао сам да посједује гласовне квалитете, али сам буквално остао без текста и без даха када сам чуо како је отпјевао "Тајно моја". Као текстописац ове пјесме знам да захтијева изузетну емоцију, као и велики гласовни опсег. Ту "молика" и ти "фенери" и цијелу ту јако тужну причу, треба доживјети и адекватно пренијети. А то не може свако. То је могао само Тоше. Те вечери је Давид према мени био право откриће X Factorа и пробудио је пуно суза. Признајем, и ја сам плакао, а потом сам пожелио да ступим у конакт са њим, волио бих да напишем пјесму за њега. Надам се да ће стићи до самог краја овог
регионалног такмичења, а ја бих волио да буде и нови побједник“, каже Неделковски.

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria