latinica  ћирилица
30/01/2015 |  10:58 | Аутор: РТРС

Борац без Жижовића отпутовао на припреме

Фудбалери бањалучког Борца отпутовали су на припреме у Хрватску без Младена Жижовића, који је напустио клуб.

Клуб из Платонове улице отпутовао је у Новиград на припреме за други дио сезоне. Бањалучани ће учествовати на Истра "Wинтер Цуп-у", гдје ће се такмичити у Групи А, у којој су још Нови Пазар, Заврч и Илирија.

"Црвено - плави" ће први меч одиграти у суботу против Заврча (15 часова). У понедјељак ће снаге одмјерити са Новим Пазаром (15) и у четвртак ће на мегдан Илирији. Од 7. фебруара се играју утакмице за пласман, док је финални меч заказан за 8. фебруар, преноси портал "borac-sport.com".

Међу путницима за Хрватску нема Младена Жижовића, који каријеру наставља у Раднику из Бијељине.

" Жижовић је јуче обавио разговор са нама.Узео је исписницу и са предсједником Управног одбора Драшком Илићем договарао начин исплате заосталих потраживања. Добио је понуду Радника, биће десна рука новоизабраном предсједнику тог клуба Младену Крстајићу и желимо му све најбоље у каријери", рекао је директор Борца Роберт Зрилић.

У Новиград путује Миран Кравић, некадашњи омладинац загребачког Динама, до ће се припремама касније прикључити Костић и Стевандић саопштено је из клуба.

На припреме у Умаг и Новиград јутрос су отпутовали: Асмир Авдукић, Бранислав Ружић, Младен Илић, Срђан Бечелић, Владимир Тучић, Александар Субић, Борислав Пилиповић, Небојша Рунић, Дарко Ђајић, Марко Јевтић, Миран Краљевић, Стефан Савић, Ајдин Реџић, Угљеша Радиновић, Милош Жеравица, Тони Јовић, Петар Илић, Михајло Савановић, Стефан Дујаковић, Јоцо Стокић, Дамјан Марчета, Елвир Кољић, Никола Дујаковић, Иван Костић, Бојан Мацановић, Коча Крстовић, Лука Гајић и стручни штаб у саставу: Винко Мариновић, Стојан Малбашић, Зоран Драгишић, Радован Гајић, Милош Мудреновић и Синиша Ћебић. Душан Стевандић и Александар Кондић ће се прикључити остатку екипе данас или сутра.