latinica  ћирилица
30/10/2014 |  16:56 | Аутор: Б92

Вујошевић: Радим са емоцијама и мислим да је исправно

Тренер Партизана Душко Вујошевић реаговао је на писања медија о инциденту у којем је он напао играча свог тима Михајла Андрића.
 - Фото: ФОНЕТ
Фото: ФОНЕТ

"Проводим са екипом 24 сата и знам шта се дешава, са великом посвећеношћу према тиму и емоцијом радим оно што мислим да је исправно. Има ту и одређених грешака, али мислим да играчима Партизана није потребна заштита од таквих новинара који покушавају да неке моје емотивне наступе искористе стављајући се у функцију оних који не воле Партизан, а таквих тренутно има доста на власти".

"Ти исти новинари, најчешће нијемо прелазе преко прича о тешкој економској ситуацији Партизана, о томе шта ће се због тога догодити, управо зато што играчи не могу да буду плаћени", додао је тренер црно-бијелих.

Вујошевић је потом рекао да је писање о инциденту покушај да се добра игра Партизана стави у други план.

"Видим да су у медијима више него злонамјерни и пренаглашени коментари новинара, који нису имали такву агресивност, борбеност и моралну чврстину да заштите колегиницу из свог еснафа Ољу Бећковић, када је забрањена емисија 'Утисак недјеље'. Ово је покушај да се добра игра Партизана и повратак на не тако стари пут успјеха, стави у други план и на тај начин онемогући, јер ако у овом саставу функционишемо добро уз повратак Мачвана, Милосављевића и долазак једног Американца, бићемо још бољи, па зло треба у сјемену сасјећи", рекао је Вујошевић.

Такође, Вујошевић је реаговао и на деманти градског секретара за спорт Славка Гака, који је рекао да није тачна изјава тренера КК Партизан да је Скупштина града усвојила план за реконструкцију стадиона Црвене звезде.

"Прочитао сам само шта се пише на сајту Скупштине града. Вук Караџић је одавно установио правило 'читај како је написано', дакле ништа нисам тумачио, већ само прочитао и нагласио. Као предсједник ЈСД Партизан, које је власник фудбалског стадиона Партизан, апсолутно морам да се бавим оним што дотиче проблематику власништва тог стадиона", каже Вујошевић.