latinica  ћирилица
13/10/2014 |  13:26 | Аутор: Телеграф

Хоће ли Албанце дочекати пуне трибине стадиона ЈНА?

Фудбалска репрезентација Србије није добро почела квалификације за Европско првенство у Француској пошто су у Јеревану одиграли 1:1 против Јерменије, али шансу за поправни имаће већ у уторак када у Хумску долази селекција Албаније.

Интересовање за овај меч је било велико, али је донекле пољуљано након ремија у Јеревану и питање је да ли ће трибине бити испуњене до посљедњег мјеста. Свејстан је тога и предсједник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић.

"Очекујем око 25.000 људи, с обзиром на то да имамо информацију да је продато 18.000 улазница. Надам се добром навијању и атмосфери, мада би све било боље да смо побиједили, истакао је Караџић а преноси Журнал.

Према неким информацијама, очекује се и велики број навијача из иностранства, а стадион би свакако био пунији да у уторак долазе и домаћи навијачи.

Против Француске, посјета није била на завидном нивоу (само 10.000 гледалаца), а да ли ће се српски навијачи сада одазвати и помоћи националном тиму да забиљежи прва три бода у квалификацијама видјећемо у уторак.