X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм

20:00 | сриједа, 25. Октобар
вечерње путовање кроз живот
Уживајући у љепоти златне јесени закључисмо да је једнако лијепа и златна животна доб или, како то обично кажемо, пензија. Такође, имајући у виду чињеницу да је октобар мјесец старих лица, у госте смо позвали пензионисану банкарску службеницу, Љиљану Праштало. Ова Бањалучанка, која своју свакодневицу украшава рукотворинама које с лакоћом нађоше пут и до избирљивих купаца широм свијета, отвориће нам споменар у којем су похрањене успомене на стваралачке почетке. Прашталова ће вас освојити умјећем, али и енергијом која је покреће, да у пензији ужива као у најљепшем животном добу. Свако доба је најљепше, зар не? Сриједа, 20 часова, добро дошли!