X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Добро вече, човјече
Вечерње путовање кроз живот
Добро вече, човјече
20:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

20:00 | сриједа, 23. Август
вечерње путовање кроз живот
С обзиром на то да често чујемо запажање о томе да су млади људи недовољно заинтересовани за побољшање властите и опште свакодневице, представићемо вам момка који у потпуности негира ове наводе. Срђан Вујмиловић из Александовца привукао је пажњу свјетске фотографске заједнице. Његове фотографије с којих зраче природне љепоте РС освануле су у бројним свјетским часописима и на великим платформама попут Дискаверија, Националне географије и Канона. Овај самоуки фотограф бави се и графичким дизајном, студира информатику, ради у породичној фирми, дружи се са вршњацима, посвећен је дјевојци и планира путовање на Тајланд. Сриједа, 20 часова, очекујемо вас!
О ЕМИСИЈИ
Добро вече, човјече

У емисији "Добро вече, човјече" представљамо људе различитих профила, образовања, интересовања и старости, који су својим дјелима оставили траг у друштву.  

Они не морају бити познати и славни да би били наши гости. Довољно је да је свако од њих Човјек.

Свако ко на наш поздрав "Добро вече, човјече" узврати поздравом, даје пристанак на отворен разговор о свом животу. О дјетињству, одрастању, љубави и свим оним важним стварима које су обиљежиле његов живот.

Редакција: Дневни програм