X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Будимо људи
Будимо људи
15:55
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Будимо људи

У другој сезони, емисија "Будимо људи" наставља да говори о хуманости, потреби да се помогне, жељи да свијет у којем живимо учинимо љепшим и сигурнијим мјестом. Емисија "Будимо људи" говори о малим-великим људима.
О онима чија су дјела таква да друге остављају без даха. Јунаци наших прича су наизглед посве обични, а ипак тако посебни. Шта је то што их чини тако изузетним?

Преданост и жеља да промијене свијет око себе, да докажу да је могуће и оно што је у први мах неоствариво.
Будите и ви један од оних који су својим гестом учинили много за оне у стању потребе. Болест не бира, она стиже ненајављено и погађа онда када јој се можда нико не нада.

Сиромаштво и оскудица такође су чести проблеми, који се могу ријешити искључиво системски, уз помоћ институција које ће својим хуманим дјелима или волонтерским радом подржати управо појединци.

Добро се добрим враћа!
Приче које смо вам до сада испричали многе су подстакле на акцију. Појединац је само карика у ланцу среће и доброчинства, али без те почетне акције није могуће доћи до рјешења проблема.
Доказују то и наши саговорници, удружења и хумани људи, који су у својим срединама одлучили допринијети и помоћи онима којима је помоћ неопходна.
У трећој сезони емисију "Будимо људи" можете гледати на програму РТРС-а сваког другог понедјељка у 15 часова и 50 минута.
"Заједничко се добро састоји од среће појединаца."

 

Уредница и водитељка: Адриана Басара

Редакција: Информативни програм